I wymaga mniej wysiłku, niż późniejsze prostowanie, rozciąganie i kadrowanie z szerokiego kąta![]()
I wymaga mniej wysiłku, niż późniejsze prostowanie, rozciąganie i kadrowanie z szerokiego kąta![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
na nadmiar gór narzekać nie będę, niemniej polski Bałtyk uwielbiam, zwłaszcza jak nie ma tam tłumów ludzi.
W Orlowie dane mi było być raz, zimą na Sylwestra i bardz miło wspominam to miejsce, tę plażę
163 również skojarzylam ze zdjęciem Sawy, ale jestem prawie pewna że on też to w Orlowie robił.
Podoba się to ujęcie
Dzięki za porcję mega słonecznych ujęć
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 23.12.14 o 23:52
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Miła jest zima nad naszym Bałtykiem. Podoba mi się i to bardzo.
167 i 168 mnie się podobają
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Pięknie, pięknie.
I jak widać na 171 ludzi trochę na plaży jest![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
167 najbardziej mi się podoba, żeby jeszcze brzozy wychodziły bardziej z narożnika![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA