Podoba mi się #137 - obiektyw 40-150?
Podoba mi się #137 - obiektyw 40-150?
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
z EXIFa- mZD 75-300
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Dzięki! To zobaczymy, jaka pogoda (oby lepsza) będzie jutro - a tymczasem mamy NITL-a. No i możliwość ISS:
http://iss.astroviewer.net/observati...1&name=Gdańsk
o godzinie 01:15, 02:48 i 04:25.
Powodzenia!
Ostatnio edytowane przez MaciekMG ; 26.07.14 o 23:31
Wyścigowe foty fajne, spróbuję jutro dotrzeć , ma nie padać.
Jacek
137 jest super.
Pozdrawiam.
świetne, świetne zdjęcia.
137 extra.
teraz apartowi wzrośnie sprzedaż zegarków![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Red Bull Air Race - drugi dzień.
I po imprezie – była rewelacyjna, niech żałuje kto nie był...
Samoloty pędzące ok. 370 km/h kilkadziesiąt metrów nad wodą, przelot Dreamlinera, grupy akrobatycznej Breitling Jet Team - aż ciarki przechodziły po plecach na widok wygibasów chłopaków - po prostu niesamowite widowisko.
Zwycięzcą air race został Austriak, Hannes Arch. Nasz zawodnik Łukasz Czepiela zajął w kwalifikacjach 5 miejsce a dzisiaj wykonał specjalnie dla zgromadzonej publiczności pokaz akrobatyczny na dość dużej (szkoda) wysokości.
To moje pierwsze doświadczenie z fotografią samolotów (dodam - pędzących z taką prędkością), nie jest to łatwe, przelatywały tak szybko, że pomimo ustawienia w tryb seryjny, często na zdjęciu zostawały same pylony... Ale to nieważne - było pięknie - pomimo takiej ilości narodu w jednym miejscu jakiej Gdynia jeszcze nie widziała...
140
141
142
143
144
![]()
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 27.07.14 o 21:31
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22