|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
90 to istny mniótttt
cudeńko
91 w ogóle mi nei podchodzi niestety - ale kto by się przejmował tyle pięknych kadrów już było![]()
![]()
![]()
piknie Ola piknieuwielbiam tą zimę u Ciebie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 27.01.14 o 00:28
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Ostatnio edytowane przez apz ; 27.01.14 o 00:31
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 1.02.14 o 19:57
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Trudne tematy- śnieg i lód w pełnym słońcu.
Wszystkie formy fajne ale najlepiej (MZ) wyszło Ci 94.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo mi się podoba, oj bardzo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
[QUOTE=Ola_Olga;1048361]Dzisiejszy spacer przy temperaturze -12 st C. Po godzinie robienia zdjęć założenie dekielka było wyczynem.
Ale warto było pomarznąć i zobaczyć krainę z lodu w gdyńskim YKP - oblodzony falochron, statek z lodowymi koronkami przymarznięty do kei, wiszące sople na lampach, warto było wykręcić salto na lodzie - bo było pięknie...
86 87 88 89
Znakomite foto!
Gratuluję oka, spostrzegawczości i wykonanie.
Pozdrawiam.
Ta "ostatnia" wrzutka też fajna (92) - świetne.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 22.10.16 o 20:28 Powód: Ciach fota z cytatu