Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Fajne foty z kajtami.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Rewa to mekka kitowców. Chętnie tam bym wróciła. Może jakiegoś spota zrobimy?![]()
Chciała bym kiedyś polatawcować![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
na pewno są ekscytujące, może kiedyś się wybiorę
---------- Post dodany o 21:40 ---------- Poprzedni post był o 21:36 ----------
jak wybieram się na dorsza to korzystam ze strony windguru.com. jest dość przewidywalna. bardzo dobrą pogodę dają (ale tylko dzień do przodu) na tvp3 po naszej panoramie gdańskiej.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Bardzo fajna relacja i świetne fotki. Z przyjemnością tu wrócę.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
też takowych ustrzeliłam w zeszłym roku i o dziwo w Mielnie![]()
ale nie z takiego bliska![]()
może kiedyś znajdą swój czas by je wrzucić na forum
a co do latania - też bym spróbowała![]()
korci korci![]()
Fajna relacja
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
59 kapitalne... pozostałe świetne.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Olu, chciałam Ci bardzo podziękować za pokazanie tych pięknych miejsc, jakim są Dolina Baryczy i Stawy Milickie. Twoje zdjęcia tak bardzo mi się spodobały, że postanowiłam wybrać się tam na dłuższy weekend, tym bardziej, że polecałaś wyjazd właśnie jesienią.
I tu pojawia się jeszcze pytanie - wyjazd zaplanowałam juz jakiś czas temu na najbliższy weekend i nie mam możliwości zmiany terminu, jednak pogoda zapowiada się nieciekawie. Czy miałaś podczas swojego wyjazdu gorszą aurę i jak wtedy prezentuje się okolica?