Bardzo ładnie. Pogoda wam sprzyjała. Krajobraz i kolory przyrody cudne, przyjemna wycieczka.
Urzekła mnie krowa w strumieniu światła
Pozdrawiam.
Bardzo ładnie. Pogoda wam sprzyjała. Krajobraz i kolory przyrody cudne, przyjemna wycieczka.
Urzekła mnie krowa w strumieniu światła
Pozdrawiam.
Krowa i 20 rządzą![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Dzięki za wpisy wszystkie
Krowa nie w lesie jest, a na drodze z zagrody na łąkę, droga okazała się być tzw prywatną, całe szczęście, że gospodyni która prowadziła krowy nas poprowadziła bo piesek spory pilnował podwórka od strony tej drogi.
Fajne były te krowy, jak nas zobaczyły to się zatrzymały, dopiero po chwili ruszyły dalej przyglądając się nam cały czas. Co niektóre stawały pprzy nas, popatrzyły sobie i ruszały dalej.
Powoli staję się twoim fanem Yamada. Twoje foty trafiają w moje gusta wręcz idealnie.![]()
Dzięki Pamaru, fajnie jest robić coś co sprawi choć trochę przyjemności innym.
Pora zakończyć fotorelację z Krainy Łemków. Dzięki Bogdanowi, który zna swoją krainę pojechaliśmy na bardzo fajny punkt widokowy...
Wieczór
BN25.
BN26. Kolega Bogdan łapie księżyc
BN27.
BN28.
BN29.
BN30.
BN31.
BN32.
I tak oto wraz z zachodem słońca skończyła się też nasza wyprawa do przepięknego miejsca na mapie polski. Miejsca, które warto choć raz odwiedzić, które polecam każdemu kto tam jeszcze nie zawitał. Jeszcze raz w imieniu swoim i całej ekipy dziękuję Bogdanowi i jego małżonce za wszystko co nam pokazali, za gościnność i przemiłe towarzystwo. Proszę też Bogdanie byś kiedy będziesz w Nowicy pozdrowił od nas pana Leszka.
Wybaczcie ilość fotek na zakończenie ale nie chciałem już rozbijać tego na kolejny post a wszystkie są tu pewnego rodzaju historyjką która powinna zostać upamiętniona.
Dzięki za miłe komentarze, i do kolejnej fotorelacji, kiedy? niestety nie wiem.
Pozdrawiam
Fajnie się" wędruje" w Twoim wątku , z ostatnich zdjęć najbardziej się podobają BN25,29,30,31
Pozdrawiam!
Convenienter naturae vivere
31, 30, 28, 26. W tej właśnie kolejności. A z tego najfajniejsze to 31. Bardzo lubię takie zdjęcia.
Bardzo dziękuję za miłe słowa, dzięki też za piękne zdjęcia.
Pozdrowienia od Marysi
---edit---
babie lato fajnie wyszło![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ladne fotki z tak pieknej krainy.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo ładne zdjęcia z BN. 22, 24 i 25 świetne.