moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Ja się nie martwiłem, Raczej lekko zdziwiłem![]()
Nawet wiem kto się machnął, ale nic nie będę mówił... tak sobie czasem grzebię i znajduję fajne wynalazki
Nawiązując do postu Uli - niektóre przeglądarki mają taki wredny myk, że jak się pomacha myszą nad panelem reputacji w trakcie pisania komentarza, lub nieopatrznie naciśnie "Tab", to kropka przeskakuje z plusa na minusa. Stąd czasami mały szok w oczach.
Szybko można się zorientować, ponieważ w wyskakującym okienku przy plusie mamy komunikat po polsku, natomiast przy minusie po angielsku.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Też wiem kto, I nie ma to w sumie znaczenia. Mój post pomógł mu skapnąć się, że nastąpiła pomyłkaważne, że ktoś tu zagląda i pisze, bo jak zauważyłem o zdjęciach rozmawia się na naszym forum coraz mniej. O Galerii w sumie chyba zapomnę na jakiś czas choć może robić należało by na przekór i wstawiać więcej.
Pewnie ze rob na przekór i wstawiaj![]()
Zawsze chętnie odwiedzam Twój wątek
Btw skąd wy to wszystko wiecie kto komu jakie repy daje. Ja jakos za tym nie nadążam i chyba dobrze mi z tym![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ja wiem bo "winowajca" od razu do mnie napisał. Jak ktoś się nie podpisuje to nie sprawdzam kto dał mi ocenę. Aż tak dociekliwy nie jestem. Szanuję anonimowość![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dobra, abyście się nie męczyli.![]()
Mea culpa, mea maxima culpa !!!
To jam sprawił tą zawieruchę repową.![]()
Ale to w większości wina mulenia, wkurzyłem się i za mocno poklikałem, no i się porobiło.![]()
Ale swój błąd odpokutowałem i naprawiłem.![]()
Yamada wybaczył, Wy też moglibyście.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.