|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Brawo Robert, fajowe robaczki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Cały czas śledzę wątek i wypada w końcu coś napisać.
Bardzo ładnie pokazałeś rzekotkę, pierwszy i drugi kadr super, z kolejnych owadzich spodobał mi się żuk gnojarz na 341. niby powolny i łatwy do sfotografowania, ale ten jego połysk..., ładna kompzycja z biedronką na 342. i podświetlony złotook 347. Kolejny świetny kadr to 348. ważka z pajączkiem.
Cała seria górska z wejścia na Rysy od strony słowackiej przepiękna, zresztą jak zwykle góry w Twoim wykonaniu powalają. Ładna pogoda się Tobie trafiła, jak ostatnio tamtędy wchodziłem to nie miałem ani jednej chmurki, a one jednak dodają uroku. Panoramy wyszły przepiękne, ten kibelek koło schroniska 378. jedyny w swoim rodzaju, tylko dlaczego tam zawsze są takie kolejkii nawet ptaka upolowałeś, gratki.
Ostatnia seria poranno-mglista bardzo urokliwa, światło Tobie sprzyja na większości fotografii.
Pozdrawiam
Świetne światło nad boiskiemZ następnej serii najbardziej wpadło mi w oko 424.
Y423 - to jest to, światło jest mega!
Pozdrawiam, Tomasz
http://www.tomaszworek.com/
Boisko i motylek swietne.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5