Piękne zdjecia, a uchwycenie "parującej" bacówki świetne.
Piękne zdjecia, a uchwycenie "parującej" bacówki świetne.
Będą foty, byłem na działce a tam neta nietprzynajmniej coś do DITL-a mam, a i na jakiś czas do wątku będzie. Póki co dobrej nocy życzę, no i podziękował za odwiedziny i wpisy
![]()
Ostatnio edytowane przez yamada ; 10.06.13 o 12:09
Widzę, że wycieczki u Cibie bardzo płodne były w piękne obrazy![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wycieczka na rowerze, nie wyklucza "odskoku" na szlak. Bardzo zachęcające, zwłaszcza po oglądaniu tak świetnych zdjęć.
Zakopane i okolice.................kto wie
Swietne panoramki.
Ja wybieram sie w lipcu na wulkan Teide (3718 m n.p.m), zezwolenie juz mam na wejscie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
fajna wyprawa, fajna wysokość
będzie co pooglądać
Były widoczki, teraz kilka fotek z trasy na Kościelec... Nie są to foty górnych lotów ale często sprzęt foto trzeba było w miarę zabezpieczać by nie przeszkadzał przy wspinaczce. Jest kilka miejsc gdzie trzeba się powspinać, kila razy trzeba było pomóc naszym dzielnym paniom, które zdecydowały się wchodzić. Mi osobiście bardzo podoba się ta trasa, lubię takie trochę bardziej wymagające szlaki
Y225.
Y226.
Y227.
Y228.
Y229.
Y230.
Y231.
Y232.
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO