Y183 ma klimat![]()
Y183 ma klimat![]()
a ma, nasz śląski, prosto z hałdy![]()
Z przyjemnością oglądam Twoje wszystkie Y![]()
świetna ta ostatnia wrzuta![]()
![]()
![]()
Y186 i kolejne - lubię takie klimaty...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
dziękuję moi drodzy za dobre słowo![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
bo to w nawiązaniu do foty z spotkania w TG..., którą autor mógłby mi podesłać
Pora w końcu coś z 70-300 z E systemu wrzucić, w Końcu Bogdan udostępnił mi szkiełko nie po to by w plecaku poleżało. Nie mam dużo zdjęć póki co. Mało czasu miałem niestety. Trudno tak jednoznacznie ocenić współpracę tego szkła z OMD, autofokus nie jest demonem szybkości ale też nie jest tragiczny. Zbliżenie fajne, 300mm to już jest coś na matrycy 4/3. Jakość obrazka na 300mm idealna nie jest ale zła nie jest. Przynajmniej na moje potrzeby w zupełności wystarczająca. Na razie zdjęcia z ręki staram się robić. Na krótkie spacery nie chce mi się taszczyć statywu.
Y190.
Y191. Fotografowanie ptaków muszę potrenować. To spacerowe fotografowanie, bez czajenia się w czatowni. Ot tak dla własnej satysfakcji i bez ciśnienia na super kadr
![]()
187-189 super tryptyk
fajne te ostatnie
coraz poważniej zastanawiam się nad tym szkiełkiem - bo 50-200 chyba mi by się taszczyć nie chciało...
ale pewnie jeszcze dużo wody upłynie zanim się ostatecznie zdecyduję na cokolwiek![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22