cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bogdan dałbym Ci + ale nie moge...
Do tego jakieś barany zdecydowały że stawy tam można by zasypać i jeden jest już zasypany... Czysty debilizm.
Wrzuta z drzewami świetna.
Dla mnie najfajniej wyszło Y63 - podoba mi się kadr w ujęciu do drzewa. Kolego a nie myślałeś aby Y62 uciąć z góry na linii łączenia wody z brzegiem? Wychodzi to wtedy bardzo niekonwencjonalnie/inaczej ale z jakimś pomysłem na przyszłość![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wiesz centralnie nie zawsze znaczy źle, no i zależy co pokazujesz, to co obok drzewa też może być istotne...
---------- Post dodany o 23:19 ---------- Poprzedni post był o 23:15 ----------
gdyby była przestrzeń za to być może kadrował bym bez brzegu, niemniej wcale nie było by to niekonwencjonalnie.![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dzieki za wszystkie wpisy, jeszcze jedno foto przedzimowe, Las Miechowicki
Y66
Drzewo bardzo mi się podoba, wyszło bardzo fajnie na tle nieba tak trochę rysunkowo i groźnie. Kadr mniej mi odpowiada ale grunt żeby podobał się wykonującemu
![]()