widzę, że impreza nad wyraz się udała![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Tak, główny cel wyprawy udał się znakomicie, bilety na kolejkę, na Kasprowy przezornie kupiliśmy online dwa dni wcześniej. Wybraliśmy porę przed samym południem by organizmy miały szansę wypocząć po nocy... i by móc nacieszyć się słońcem na szczycie.
Ale gębulec masz roześmiany. Super![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
rewelacja![]()
![]()
![]()
uwielbiam patrzeć na góry - zawsze mnie uspokajają (no chyba że w głowie mam świadomość ile trasy przede mną i że trzeba się sprężać)
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Z Wrocławia najbardziej podoba mi się 512. super klimacik w tych szarościach, no a górskie... jak zawsze super, jeszcze z taką pogodą.
Pozdrawiam
Robert dobrze, ze nie po pas...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki Panie i Panowie drodzy za słowa miłeNiestety póki co nie ma kiedy z aparatem wyruszyć nawet na chwilę, nawet na forum jeszcze jakiś czas mało aktywny będę. Mam fajną wyprawę w planach, ale by nie zapeszyć póki co cicho-sza...
A przy okazji życzenia świąteczne składam Wszystkim zaglądającym i nie zaglądającym, Smacznego Jajka, Mokrego Dyngusa i ... (niech każdy sobie doda czego mu trzeba)![]()
Gdzie był, jak Go nie było ? - fajnie że jesteś![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||