Bardzo podobają mi się twoje widoczki z gór. Tym bardziej że ja z pomorza. Jakoś nigdy nie mogę w nasze góry dojechać. Jednak nabieram coraz większej ochoty.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Gór ci u nas dostatek, ale i te obejrzymy ku Twemu zadowoleniu.![]()
![]()
PS.
To nie było złośliwe.
No i jeszcze śliwowicato w grudniu jak nic.
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Ładne tatrzańskie zdjecia, wyróżnię te które mi sie bardziej spodobały - 16, 17, 19, 20, 21, 25 i 26.
Ależ grzybobranie!
No, prawdziweczki ładne zewnętrznie, ale przy takiej suszy jaka jest w lesie to nie niestety są niemal na 100% brzydkie wewnętrznie-znaczy się w środku się aż ruszają
. Ostatnio jak byłem na grzybach to nazbierałem takich młodziutkich (nie malutkich) prawdziwków i 80 % było do wyrzucenia niestety
.
Chcąc, nie chcąc![]()
, wielkiego wyboru w drodze powrotnej nie ma.
![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Aleś się panie roztatyrowałApetycznie i zachęcająco. Zwłaszcza że ludzików nie widać.