cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnia wrzutka imo ciemno, no ale na tablecie wiec pewnie przełamuje
ostatnie krzywe nie wiem do czego prostowałes najbardziej poziom mi się widzi niemniej oko me mi mówi, że leci w prawo
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Dlaczego Twoje chmury wydają się być nienaturalnie białe na znacznych obszarach, jakby przepalone? Możesz wrócić któregoś RAW-a? choćby do rawów apezeta? lub założyc wary Bodzipa Mam różne chmury, ale takich jak te szkockie nie widziałem?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jakiś dziwny profil koloru pokazuje mi na tych zdjęciach :Linear Rec 709 RGB![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Ostatnie migawki świetne. W sumie St Andrews oglądałem z samochodu nocą bądź przed świtem, brakło czasu na coś więcej niż ten jeden spacer z którego foty pokazałem. Może uda mi się następnym razem pozwiedzać, choć planów mamy już tyle, że ciężko będzie ze wszystkim się wyrobić.
Świetne widoki, znowu trochę zwiedziłem.![]()
Zamykają o 17.00, bo to pora Five o'clocka.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.