Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Towarzyszu. Wtedy się mówiło towarzyszu
No dobrze, powiem - ale na resztę fot musicie poczekać do wieczora.
Maryś była wczoraj na szkoleniu w mieście kur... znaczy mieście sanatoryjnym Krynica Zdrój.
Ona ciężko "pracowała", a ja nie miałem co ze sobą zrobić, więc łaziłem po okolicznych górkach, przy okazji testując programiki do geotagowania.
No i wlazłem do Muzeum Zabawek. Faaajna sprawaKurde jak się cieszyłem, jak zobaczyłem misia z którym spałem
I własnie tam był przykład klasy z moich czasów. Ławki z dziurami na kałamarze, klasyczne liczydło, no i ci dwaj towarzysze, którzy nad naszymi głowami wisieli.
Tak, potwierdzam - orzeł w tych czasach nie miał korony.
Towarzysz Wiesław i towarzysz Cyrankiewicz pilnowali aby przynajmniej raz w tygodniu odśpiewać: "Wszystko co nasze Polsce oddamy..."
...no to do wieczora![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ha ha, miałem napisać towarzyszu, ale już mi to słowo zatarło się w pamięci. za stary jestem, wojny też już nie pamiętam![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
No tak, odwaliło mi całkowicie
W Krakowie jestem częściej niż ustawa przewiduje. Kraków pewnie znam lepiej niż Gorlice, a dziś ... zachowałem się jak rasowy turysta
Auto zostawiliśmy na parkingu Galerii Krakowskiej. To sobie panoramkę cyknąłem a co
457.
458.
459.
460.
461.
462.
Potem poleźliśmy do muzeum pod Sukiennicami![]()
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 20.06.14 o 19:47
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak - panoramka - miodzio.
Pozdrawiam.