role się zamieniły - prawa na lewą i lewa na prawą, brawoświetne to 446
role się zamieniły - prawa na lewą i lewa na prawą, brawoświetne to 446
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
TUR ???![]()
A zdjęcia ciekawe, Bodzip, musisz częściej jeździć na kontrole, będą fajne foty.![]()
Ostatnio edytowane przez henry1 ; 16.04.14 o 15:05
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ciekawe miejsce, nie będę oryginalny jeżeli fotograficznie wyróżnie 446.
Tak jest - 446 - świetne.
Pozdrawiam.
kolega w obróbkę skrawaniem poleciał, stale walcowane, i inne, rury ciągnione, itp.fachura
może coś z wykresu żelazo - węgiel. sam niewiele już pamiętam z tego
super. dwa ostatnie dla mnie naj
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie