Dzieki wszystkim za odwiedzyny, dosc tlumne jak na ten watek, Robert ten esej wymagal troche czasu i wysilku , ciesze sie ze jeszcze cos znajdujesz wartego uwagi twoim zdaniem , dzis troche przynudze
406
pozdr
Dzieki wszystkim za odwiedzyny, dosc tlumne jak na ten watek, Robert ten esej wymagal troche czasu i wysilku , ciesze sie ze jeszcze cos znajdujesz wartego uwagi twoim zdaniem , dzis troche przynudze
406
pozdr
Cześć Broda, nie zaniżasz poziomu i ciągle nowe fajowe foty robisz z niczego.
Ale "nareszcie"mogę się "przyczepić". Ostatnie - 406 -ściągnąłem , obciąłem z prawej parapety i trochę z dołu i jest czystsze, bez bałaganu (ale to moja wizja
![]()
Jacek
Co do ostatniego Yac ma racje. Mniej, jest lepiej![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ano - te pionowe pasy robią kadr![]()
cały wątek to słuszna WIZJA - bez niej nie było by fajerwerków (czyt. uznania) - umiejętnie wysokiej pilnujesz pozycji i bronisz się kolejnymi dobrymi (bardzo dobrymi) wrzutami![]()
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
miałam pisać że ostatnie kapitalne![]()
ale faktycznie yac ma rację - też sobie obcięłam prawą i dół - i wygląda IMO better![]()
niemniej i tak jak dla mnie jesteś mistrzem cieni - i dzięki Ci za to
mocno motywujesz przynajmniej moją osobę - której taka fotografia również bardzo się podoba - ale póki co bardzo powoli raczkuję![]()
pozdro !! i czekam na kolejne Twe wizje![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
To sąz otwarcia tunelu? Masz jeszcze jakieś?
Nono, kolega w kolor uderzył, no nie poznajęPodoba mi się ten inny look.
3 ostatnie mnie się podobają a i również gratuluję pięknych kolorów tej jesieni![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22