Kreatywna destrukacja to np. dziurawienie kondomów![]()
Kreatywna destrukacja to np. dziurawienie kondomów![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Ciekawe jak by ta kreatywność wyglądała gdyby nie mogli zobaczyć tego co robi poprzednik...![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Ani dobrego zdjecia z tego nie widzialem, ani wiekszego sensu jakos tez nie...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Zdarza się.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
na temat zdjęć ja się nie wypowiadałam bo mnie też żadne nie ujęło, ale podejście jest po mojej myśli.... i to o to podejście tu chodzi (przynajmniej mi) Żeby nie trzymać się schematów i tego co się widziało tysiące razy na czyichś obrazkach....
No ale na szczęście mamy ponoć wolny wybór i z takiego ogromu, każdy powinien coś dla siebie znaleźć. Mówią, że jeden lubi rybki a drugi... ...ki
ja za rybkami nie przepadam![]()
co prawda link do twarzoksiążki - ale dość mocny przekaz w większości prac
20 ilustracji, które zatrzymają Twój świat w miejscu.
20 ilustracji, które zatrzymają twój świat w miejscu.
Ernest Hemingway założył się z przyjaciółmi. Dziesięć dolarów dla tego, kto napisze najkrótszą smutną historię. Na serwetce zanotował siedem słów. "Do sprzedania: dziecięce buciki, nigdy nie używane".
Historia Hemingwaya jest kamieniem filozoficznym dla tych, którzy realizują kampanie społeczne: dyrektorów kreatywnych, projektantów, autorów tekstów reklamowych. Jak w krótkiej formie przekazać to, co ważne, poruszyć albo przestrzec? Poniżej 20 przykładów na to, jak skutecznie zwrócić uwagę na ważny problem.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22