Rol6 też fajne![]()
Rol6 też fajne![]()
Glee najbardziej napracowałeś się w tym wątku i osiągnąłeś świetne efekty.
Swoją drogą, ktoś, komu bardzo dziękuję, pozytywnie również ocenił mój wkład, ale "podróż do przeszłości" niestety zjadła punkty...
Bufetowa dzięki.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Biker - dzięki : ) - sam dużo podróżujesz i czujesz że zaangażowanie kosztuje sporo energii - ale zrobiłem to z przyjemnością przy okazji zdobywając troszku bezcennego doświadczenia w obyciu z aparatem na ulicy : )
Rol6 - chciałem by zaglądający tu czuli że wątek ma gospodarza - a co do efektów dziękuje że doceniasz ale sam jestem krytyczny i wiem że lwia część nie jest wystarczająco dobra ale z kilku zdjęć jestem naprawdę zadowolony - przy okazji dziękuje za Twoje zdjęcia : )
Z tym serwerem olyclubu to zrobił się mały bałagan ale jestem uporządkowany i będę po kolei odtwarzał wrzuty - tak ku potomności - może ktoś kiedyś zajrzy i przypomni sobie coś miłego z tych piłkarskich dni ; ) - na końcu mam jeszcze parę fotek na ostatnią wrzutę - myślę że w poniedziałek wątek zakończy byt : )
cdn.
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Dziękuję Wam wszystkim razem i każdemu z osobna za porcję, super pozytywnie nakręconych fotek !
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Chłopaki i na tym polegało "uboczne" piękno tej imprezy. Dla fotoamatora niepowtarzalna okazja na uwiecznienie wspaniałych ludzkich emocji, nawet jak się nie było na meczu. Sam bardzo żałuję, że praca mi wszystko zabrała
. Ale serdecznie Wam gratuluje świetnych kadrów i zebranych doświadczeń. Takie warsztaty są bezcenne.
Pozdrowerki![]()
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dziękuje WSZYSTKIM za zdjęcia za komentarze i za to że zaglądaliście : )
Zgodnie z oczekiwaniami EURO 2012 okazało się ogromnym sukcesem organizacyjnym - dobrze mi się patrzyło na to wydarzenie z każdej możliwej strony - wydaje mi się że za życia czegoś podobnego nie doświadczę dlatego tym bardziej cieszę się że mam w pamięci tyle wrażeń a na dysku tyle pamiątek : )
Chciałem zakończyć tym zdjęciem : )
ostatnia zaległa wrzuta z archiwum które przepadło : )
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam : )
Jeśli ja mam mówić za siebie, to serdecznie Tobie gratulujęodbioru tej imprezy i zobrazowania fotograficznie. Tak trzymaj kolego, bo takie wspomnienia są .....bezcenne.
Może jeszcze kiedyś...................
Pozdrowerki