No, trochę mi ulżyło, już myślałem o najgorszym .......chłopie. Bo jakbyś wrzucił to o czym myślałem, to już bym ci nie mógł powiedzieć .. chłopie...
No, trochę mi ulżyło, już myślałem o najgorszym .......chłopie. Bo jakbyś wrzucił to o czym myślałem, to już bym ci nie mógł powiedzieć .. chłopie...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
oj ciężko było![]()
dużo dobrych a 2 wyśmienite![]()
aż mi żal że tylko 1 głos poleciał...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Też mi się podoba..
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
nie przesądzałabym z tym faworytem![]()
ja widzę dwie cudowne fotki na przedziełeb w łeb idą
i choc wybrałam dalej nie wiem która mi się bardziej podoba![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Czy do konkursu Portret zdjęcia można dodawać jeszcze zdjęcia. Bo próbowałem i nie ma zakładki o tym tytule. Nie wiem czy dobże robilem.
Nikon D750, D610, N 50/1.8, S 24-35/2.0, S 70-200/2.8
www.piekne-chwile.pl
Już nie. Spóźniłeś się. Teraz już trwa głosowanie.
The question is, who cares?
Przypominam, jeszcze przez 4 dni można oddawać głosy na zdjęcia w tej edycji.