Kilka kolejnych....
Kilka kolejnych....
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Plastiku nie ma, ale włosów chyba miejscami za dużo. Może ktoś biegły w Sztuce coś napisze?
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Dzięki za opinię. Włosów jest dokładnie tyle ile modelka w momencie sesji miała......![]()
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Kilka analogowych z wakacyjnego okresu
Zdjęcia z modelkami mi się podobają.
Natomiast nad morzem...W kilku brakuje nieba, bo trudno nim nazwać szarą płaszczyznę, a w kilku poziom jakby nieco się zgubił.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Trochę niefortunnie kadrowane te portrety, cięte w dziwnych miejscach.
Te nadmorskie takie smutne szaro, szare. Poziomy się zdają nie zgadzać na coponiektórych.
OK. Dziękuję za komentarze.
Nadmorskie mi się nie do końca widzą. .. horyzont leci i dość ponuro na nich, nie myślałeś o kolorze?
Jeśli chodzi o portrety to 1 sesja lepsza ale miny modelki słabe, usta dokładniej mówiąc mi przeszkadzają. Trzecie z posta 130 IMO najlepsze
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dziękuje za komentarze. Co do koloru to jestem w trakcie naświetlania pierwszych rolek negatywu. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Portrety lepsze od plenerów z nad morza.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=