Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wysiadam Mirek, tego numeru z ręcznikiem nie znam![]()
![]()
![]()
The question is, who cares?
Recznik na szyje i trzymasz konce obiema rekoma.Nie puszczajac recznika bierzesz kielonka.Druga reka przeciagasz recznik trzymajac nadal te z kielonkiem do spozycia.Napiety recznik nie pozwala na trzesionki.Jak mocno napiety recznik to nie trzba zapitki.Kark bardziej piecze jak w gardle.
Pozdrawia rutyniarz![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No kurde z zawodowcami wszedłem w dyskurs......aż mi głupio bo ja tylko stażysta w TWA
normalnie ile o życiu tu można poczytać![]()
miłego gawędzenia dalszego
czas spać ..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
A ja wstał, poszedł do roboty i czytam, czytam, czytam...
Oczy pełne łez, wołam kumpla, żeby se poczytał, za chwilę on też rży ... jak koń![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||