Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dokładnie tak to wygląda i tak to nazywają Mała Planetka.
Wysłane z SGS-Tapatalk
Lubię sobie popstrykać.
Byłem dzisiaj odwiedzić rodzinę na Śląsku. Tak się złożyło , że trafiliśmy na festiwal szantowy. Szwagierka bardzo się ucieszyła z naszego przyjazdu bo już trochę się martwiła o nas i zaczęła odmawiać "zdrowaśki"
Stwierdziła, że rodzina musi się wspierać i być jednością jak co niektórzy są wręcz nierozerwalni.
Ugościła nas obfitym jedzonkiem
Żonka moja była dla mnie cały czas bardzo miła, słuchała mnie jak nigdy, wprost jadła mi z ręki
Zaproszone zespoły natomias w międzyczasie grały i bawiły publiczność
która odwdzięczała im się za to brawami
moja córka natomiast patrzyła na to wszystko z góry
Pozdrawiam.
Lubię sobie popstrykać.
Żona to z ręki je, a dziecku własnemu to nogi się obrzyna. Ty wyrodny ojcze, Ty !
...
Ale przyznam, że komentarze to masz niezłe![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak przyznaję się nogi obciąłem bo nie mogłem jej upilnować. Ale tak naprawdę okazało się , że miałem kilka sekund na zrobienie tej fotki. Zrobiłem trzy i tylko ta w miarę do czegoś się nadaje.
Lubię sobie popstrykać.
Chcę trochę odświeżyć ten wątek. I chyba jednak wypadałoby zmienić nieco początek jego tytułu na "Z mojej puszki...." zamiast "Prosto z puszki...". Jeżeli to możliwe to prosiłbym moderatorów o dokonanie takiej zmiany.
Ostatnio tak się złożyło , że byłem w pewnym znanym miejscu i zrobiłem tam kilka fotek które w jakimś odstępie czasu tutaj powstawiam. Oto pierwsza z nich.
Dla pierwszego/pierwszej z was kto odgadnie gdzie to jest stawiam piwo (przy najbliższej okazji). Zachęcam do zaglądania tutaj , parę fotek z tego miejsca niedługo dodam.
Lubię sobie popstrykać.
Dużo złapane, trochę powyginane ale nieźle się patrzy
Katedra św Piotra Watykan. Ładnie wyszło!
E-M10|20 1.7|45 1.8
E-510|14-42 3.5-5.6|40-150 4-5.6|Metz 48 AF-1
OM-2|24 2.8|35-70 4|50 1.8|135 3.5
Mój wątek | Moja Galeria | Flickr
Lubię "małe planety", a na 6. idealne miejsce wybrałeś do jej zrobienia. Żeby jeszcze na niebie ciut więcej się zadziało.
Pozdr