cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Zgadzam się z przedmówcą. Letnią wersje możnaby zrobić raz jeszcze bo wypada dużo gorzej od zimowejSwoją drogą jak będę w okolicy to musze odwiedzić to cudo
![]()
A ja z ostatniej wrzuty wolę wersję "letnią"Jest bardziej symetryczna, na zimwej ceirkiew leci jakby do tyłu. A ciaśniesze kadrowanie sprawiło, że zniknęła tablica przeszkadzajka w LD
Cmok Bodziu
---------- Post dodany o 10:09 ---------- Poprzedni post był o 10:08 ----------
A mówią, że baby są wścibskie![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Co do tablic, to niestety, w większości miejsc stoją i przeszkadzają.
A czy wersja letnia czy zimowa, hmmm... to wszystko zależy. Jak na zewnątrz jest -20, wieje, w domu zimno, skarpetki mokre, ręce zgrabiałe to wersja letnia jawi się nam jak raj.
Jak ostatnio było + 35, nie było czym oddychać, każdy marzył o wodzie i chłodzie, aaaa to wtedy wersja zimowa to takie clou na zrównoważenie![]()
Zimowa wersja Gładyszowa też mi się bardziej podoba. Na letnim cerkiwe jakoś mocno wydaje sie wciśnięta w kadr![]()