Strumyczek wyszedł doskonale, tylko "Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Bodzip."
Strumyczek wyszedł doskonale, tylko "Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Bodzip."
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Strumyczek fajny![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Cicha woda....
Bardzo ladnie Bodzio.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ale mi się nostalgicznie zrobiło - do cerkwii w Bielicznej wybrałem sie na jedną z pierwszych wycieczek z synkiem - miał 3 m-ce i oczywiście jechał w wózku.
Wiosną i jesienią w Foluszu jest pięknie. ładne zdjęcia 461 i 462 naj![]()
"W obrębie Magurskiego Parku Narodowego. Z Gorlic do Folusza, 3 minuty do parkingu, i 20 minut spaceru. Ścieżka szeroka, łatwa, można iść w szpilkach"
...Bodzio litości...od kiedy Ty w szpilkach chodzisz ????
czasem jak patrzę na Twoje fotki to nie wierzę że takie miejsca jeszcze są w Polsce...pięknie po prostu,pięknie...i wiesz co!? nie żałuj sobie...chodź i foć !!! i dawaj te fotki natentychmiast....![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Tam na Rotundzie, to faktycznie latawca mi brakowało
Te szpilki to taka dygresja do zaobserwowanych przypadków:
w Tatrach w schronisku w "Murowańcu" była babka w bardzo wysokich szpilkach. Szła od Kuźnic. Ludziska normalnie rechotali. Jak ją nogi bolały to sobie wyobrażam.
A drugi przypadek na zlocie, na skałkach zamku w Olsztynie też taka jedna genialna była![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()