Gdzie bodzio dołki kopie, tam mu ropy staje.
Będzie więcej Płaszczenicy?
Gdzie bodzio dołki kopie, tam mu ropy staje.
Będzie więcej Płaszczenicy?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Cierpliwie będę czekał![]()
Jeszcze trochę musisz poczekać
Dzisiaj troszkę industrialu.
Stara cegielnia w Gorlicach. To właściwie raczej totalna ruina. Cegielnia już nie istnieje. Produkowała cagłę z kórej odbudowano po wojnie praktycznie całe miasto.
A dziś... oto co zostało
W natarciu PEN trzeci i 12/2,0
392. 393. 394. 395.
396. 397. 398. 399.
400.
>>TU WIĘCEJ<<
Bodzip, PEN w Twoich rękach doskonale sobie poradził z cegielnią!
A po ile cegła?![]()
Gratuluje udanego tematu i fajnych zdjęć. Mnie najbardziej przypadły do gustu 392 i 400. Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Bodzip - rewelacyjny temat !!
kapitalna miejscówka i sporo świetnych strzałów
podobają się 396 398 399 i 400
z naciskiem na ciut ziarniste ale i tak super 398 i szerokie 400
bardzo na tak![]()
ps widziałeś ten zafarb w 396 ??
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
393 - doskonała ta wisząca kolejka - u was nie ma złomiarzy? wszyscy wyjechali na saksy, u mnie tyle stali nie śmiałoby się tyle czasu marnować.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
To kilka słów jeszcze. Te dwa szerokie były robione na wierzchu komór piecowych. Trochę się obawiałem bo wszystko jest bardzo niestabilne. Między innymi dlatego szeroka panoramka (400) nie jest idealnie ze środka, ponieważ w miejscu gdzie powinienem stanąć ziała wielka dziura.
W ogóle to trochę się obawiałem bo w cegielni sporo żuli i koneserów denaturatu
Teraz o złomiarzach. Tak, są i to w dużych ilościach. Obiekt jest otoczony płotem i teoretycznie pilnowany. Mówię teoretycznie bo sam wlazłem przez dziurę w płocie i nikt mnie nie ścigał. A taką ciuchcię czy maszynę do mieszania gliny (394) aby wynieść to potrzeba palnika lub potężnej gumówki co najmniej. Wszędzie dookoła leży dużo drobnego złomu, i czemu zbieracze go do tej pory nie wynieśli to nie potrafię wyjaśnić.
I bardzo, bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie zdjęć w tym ostatnich relacji z pól naftowychi z cegielni.
Pozdrawiam - Bodzio