E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Temat, który tylko raz usiłowałam podjąć.. poczułam wtedy jakąś swoją niestosowność bycia w takiej fotograficznej wędrówce po miejscu pamięci, ale chyba zupełnie niepotrzebnie. Dużo szacunku w Twoich zdjęciach..
Świetnie przedstawiona część nieznanej mi w takich szczegółach historii. Nie przestawaj Bodzip bo się będe nudził popołudniami w niedziele. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Foty świetne, tylko co nawywijałeś tym z tym smerkiem, że go tak pogięło.
Pewnie przed fotami coś razem piliście.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Bodzip - wielki szacunek - za to co odkrywasz... na nowo i utrwalasz w naszej świadomości.
Już Ci kiedyś pisałem - Twój watek jest jak przewodnik krajoznawczo - historyczno turystyczny, w dodatku okraszony pięknymi fotografiami, które czasem jednak schodzą na dalszy plan, wobec tego co na nich jest. Tak sobie przed chwilą uświadomiłem - niedługo minie wiek od czasu, gdy polegli Ci wszyscy ludzie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tokin prosiła aby mogła oglądać zdjęcia ciurkiem. Postaram się zmienić formułę - zmałpowałem od Janko Muzykanta i wklejam link do strony. Może się przyjmie, może nie- a nie chcę wklejać jako załączniki bo skrypt forum masakruje jakość.
Dwa słowa: Miejsce ma potencjał.
Jak obiecałem, jest ciąg dalszy - a będzie jeszcze
http://bodzio.dug.net.pl/cment_wojenny.htm
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No nie wiem
Obejrzyj moje zdjęcie w wątku lotniczym. Zostało wklejone jako załącznik. Czy w/g Ciebie jest zmasakrowane?
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 7.04.12 o 21:17
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA