Fajna ta droga. Śnieg, słoneczko, lepiej oglądać niż jechać. Najbardziej podoba mi się 278.![]()
Fajna ta droga. Śnieg, słoneczko, lepiej oglądać niż jechać. Najbardziej podoba mi się 278.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Ładna zima. Bardzo przyjemnie ogląda mi sie te zdjęcia![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Chyba też się wybiorę do lasu po takie kadryBodzip, polara używasz?
APZ, na weekend może być u ciebie też przelotnie niebiesko....
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
A wrzucę kolejne a co
@ apz - to wygląda tak: sypie, sypie... no bo jak tyle śniegu to kiedyś musi nasypać. Potem przychodzi wyż i Bodzio idzie w las. A że mam jeszcze 20 dni starego urlopu to jest kiedy. Zazwyczaj staram się przewędrować jedną, dwie wsie - tak jak teraz jest i Nowica i będzie Przysłup. Trochę mi źle bo jak kiedyś wspominałem ta paskudna łękotka mi nawala i w kolanie mi chrupie... no ale co się nie robi dla dobrego zdjęcia i zrzucenia brzucha
Dobra, koniec pitolenia - Nowica cerkiew i kołderki
--edit--
tak, używam polara i czasem jak bardzo źle jest to szarej połówki - ale rzadko bo potem pracy na zdjęciem dużo.
279. 280. 281. 282.
Bodzip zimowe fotki z kosciolkami boskie..279 palce lizaca pozostale tylko pozazdroscic
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO