Uff, aleście mnie zjechaki, będę bucał buuuu![]()
Uff, aleście mnie zjechaki, będę bucał buuuu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
czasem trzeba bo byś się przyzwyczaił![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Bardzo ładny borowik!
Boletus calopus, a więc borowik grubotrzonowy, zwany również (poprawniej) żółtoporym. Szkoda, że wyrwany- przed wysypem zarodników, dość rzadki, do garnka się nie nada.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 18.07.14 o 20:08
Borowik grubotrzonowy.
Nie za bardzo nadaje się do jedzenia ze względu na gorzki smak, który nie znika nawet po gotowaniu..
Pomylić go można z Borowikiem szatańskim, ale ten nie występuje w Twoich stronach
Kup se książkę
---------- Post dodany o 20:06 ---------- Poprzedni post był o 20:05 ----------
Karol mnie ubiegł....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dziękuję, jesteście niezastąpieni
Karol - plus poszedł, Krzysiek musi poczekać
Teraz o wyrwaniu. Ktoś mnie ubiegł. Był wyrwany i rzucony. Obok było stadko jeszcze 15 sztuk. Widocznie poszukiwacz grzybków wyrwał, popatrzył i resztę zostawił. Z kapelusza wyglądały na "normalne"
A poczekam , nawet na dwa plusy bo dałem więcej informacji
---------- Post dodany o 20:47 ---------- Poprzedni post był o 20:46 ----------
O, teraz dopisał..![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()