Fajnie się czyta i oglada.
Fajnie się czyta i oglada.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Czarne - koniec.
Ostatnia część tego urokliwego miejsca. Poprzednio była pamiątka z II i I Wojny Światowej. Na dziś miejsce - ruiny fundamentów po cerkwi i kilka migawek z cmentarza hmm - cywilnego
1319.
1320.
1321.
1322.
1323.
Cały czas się zastanawiam, gdzie teraz pójść z Czarnego... czy w kierunku Jasionki, czy Nieznajowej
Zobaczymy.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W którąkolwiek stronę nie pójdziesz, my poczekamy na relację.![]()
Brawo, Panie Bogdanie !![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
czytam i oglądam z ciekawością
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajna relacja. Ciekaw jestem ile takich miejsc nieopianych w tym wątku jeszcze zostało.
The question is, who cares?
Zazdroszczę, że możesz tam tak często bywać. 1321 i 1323 tak pod względem fotograficznym, ale przecież w tym wątku nie tylko o to chodzi.
Dziękuję za wizyty. Cieszy, że watek żyje
Pamiętajcie - tu można OT-ować bez ograniczeń. Można też grzebać w zdjęciach.
Wybrałem. Chciałem zrobić zdjęcie drzewa w Jasionce, więc postawiłem grata na polance, i na nóżkach dyr dyr dyr w kierunku Jasionki.
Kiedyś z Maćkiem byliśmy na tej łące i robiliśmy to drzewo. Mnie wtedy nie wyszło. Teraz jak najbardziej. Ale dziś go nie pokażę, no coś sobie na później trzeba zostawić.
Powiem tylko, że przez kupy musiałem się przedzierać
No dobra, wędruję sobie dróżką i... nagroda. Tyle razy tam byłem, hmmm przejeżdżałem. Teraz jak wolniutko się wędruje to więcej widać. Po lewej stronie drogi las otoczony siatką przed zwierzętami - tak się często chroni młodniki. Ale na drzwiczkach tablica. Więc...
1324.
1325.
Otworzyłem więc bramkę i wlazłem do środka.
Tak, kiedyś już wspominałem - I Wojna Światowa też miała swoje obozy koncentracyjne. A tutejsza ludność w większości wysyłana była do Thalerhof.
Sugeruję poczytać poniższy link - naprawdę warto:
http://www.cmentarze.gorlice.net.pl/talerhofstrona.htm
1326.
1327.
1328.
1329.
1330.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||