A ja właśnie jestem w Krynicy i dzień zapowiada się pięknie. Szadź i mgła robią nastrój. Fajna ta Twoja Wierchomla. Pozdrawiam Kasia
A ja właśnie jestem w Krynicy i dzień zapowiada się pięknie. Szadź i mgła robią nastrój. Fajna ta Twoja Wierchomla. Pozdrawiam Kasia
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
"Resztośniegowe" - fajowe.
Te przebłyski - świetne - no i kuń... Ładniutki.
Pozdrowienia.
1046 - o Boziu. Nie da się jeszcze kapkę cieni wyciągnąć (oglądam na hjiundaju)?
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
a gdzieś ty taką ładną Wierchomlę upolował![]()
jak dla mnie tam wszystko było w lasach - i ciężko było ładne panoramki machnąć![]()
ładnie ładnie![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Hen za górami, hen za lasami
w pięknej Beskidzkiej krainie
Bodzip nam znany grasuje
na górskich stokach, w lasach,dolinach
foty przepiękne maluje.
Bogdanowi i Marysi zdrowia i Do Siego roku i...........następnych cudnych fotek życzy Biker![]()
Ulka się pytałaś skąd tyle przestrzeni w Wierchomli ?
to odpowiedź - Wierchomla, Jaworzyna Krynicka i Piwniczna-Żegiestów zostały (jeszcze nie do końca) połączone ciągiem wyciągów i szlaków zjazdowych.
Działa to na zasadzie: wyjeżdżasz na Jaworzynę, zjeżdżasz na nartach, wyciągiem na następną górkę, znowu zjazd, i na końcu lądujesz w Piwnicznej.
Nie rozpracowali jeszcze powrotów busem do stacji startowej, to jeszcze przed nimi
1055.
Dziś będzie o zwierzynie Wierchomli
1056.
1057.
1058.
1059.
znudzony "nadzorca"
1060.![]()