Zdjęcia miłe dla oka, ostatnie najbardziej mi się podoba ale jest chyba ciut poruszone.
Zdjęcia miłe dla oka, ostatnie najbardziej mi się podoba ale jest chyba ciut poruszone.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jaskinia Mroczna ma 175 m długości, 17 m deniwelacji a otwór wejściowy jaskini znajduje się na wysokości ok. 770 m n. p. m. Masyw Kornuty.
====
Mam zamiar się tam wybrać. Potrzebuję jednak pomocy. Sam nie odważę się wejść. Do Salki Wejściowej i Sali Świetlistej to nie ma problemu, natomiast do Izby Wytrzeźwień prowadzi 4 - 5 metrowy komin.
Potrzebna jest lina i asekuracja.
Poszczególne pomieszczania w jaskini mają ciekawe nazwy, między innymi: Salka Wejściowa, Sala Świetlista, Sala Grażyny, Sala Cieni, Korytarz Nietoperzowy, Izba Wytrzeźwień, Piwiarnia, Sala Naciekowa, Sala Owadzia czy Zacisk Kaczki.
Gdyby ktoś był chętny to proszę o kontakt![]()
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 13.07.13 o 17:26
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Z przyjemnością pomoglbym ci w tej wyprawie, jednak nikt nie sprzedaje tak długich llinek.
Ale czekam na zdjęcia z tych miejsc. Na pewno będą ciekawe
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Nazwa jaskini nie zachęca do odwiedzin ... mam nadzieję, że uda Ci się do niej wejść i ... wyjść![]()
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Świetne, pozdrawiam,![]()
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Ech. Ależ mi się takie widoczki podobają. Ładne miejsce. Nie tylko zresztą to. Inne które pokazałeś też sa miodzio.![]()
Bardzo ładne widoki. Ech, pojechałoby się w Beskid, ale pewno dopiero zimą.