Nr 800 - sugeruję klikać do oporu - składane z 5 zdjęć. Bardzo ładnie widać szczegóły ikonostasu, który jest oryginalny z 1886 r.
Nr 800 - sugeruję klikać do oporu - składane z 5 zdjęć. Bardzo ładnie widać szczegóły ikonostasu, który jest oryginalny z 1886 r.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ciekawe rzeczy prawisz, a i zdjęcia wielce interesujące.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zdjęcia świetne a opowieść fascynująca, choć smutna.
Ja się przymierzam do odwiedzin wnętrz cerkwi w Łodzi (tej przy dworcu fabrycznym), ale jakoś nie mam szczęścia gdy się próbuję przez telefon umówić. A tam chyba wejśc można tylko w soboty lub w niedziele po mszach.
Ale co się odwlecze to................![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 16.06.13 o 21:45
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja zaśpięJak mam rano wstawać, to mi się nie chce
![]()
The question is, who cares?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Bardzo urokliwy zachodzik, to teraz czekam na ten wschód![]()
Świetna ilustrowana opowiść o Izbach i ich mieszkańcach. Tyle, że te najsmakowitsze kąski od Ciebie zawsze trzeba wyciągać...
Pozdrawiam jak zwykle zafascynowany Twoją wiedzą o historii tamtych stron. AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro