Kiedyś byli rzemieślnicy-artyści, obecnie projektują księgowi.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
gadżety pocztowe pierwsza klasa![]()
pozdrawiam poświątecznie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki Wam wszystkim za komentarze w wątku. To dopinguje, a równocześnie cieszy że można pokazać szerzej ciekawostki i gadżety które znaleźć można w przeróżnych zakamarkach naszego kraju.
Ukłony dla BIKERA za promowanie Łodzi
...
Końcówka z serii pocztowej. Przepraszam, że wcześniej nie mogłem, ale święta - i mimo że Marysia jest kochana to gdybym nie pomógł... hmmm
Ostatni z eksponatów biurowych - strugaczka. Nie na korbkę jak większość takich, lecz ostrza działały przy ściskaniu tych mosiężnych skrzydełek.
A na okrasę mundur, czapka, oczywiście trąbka i zapis nutowy sygnaturki pocztowców.
589.
590.
591.
592.
593.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Strugaczka jest super !![]()
Czapka elegancka, bo urzednik musial reprezentowac wladze..., a teraz urzedy sa zdominowane przez tipsy...Wrzutka fajna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Cieszysz oczy moje...strugaczkę mam do dziś, ale bardziej siermiężną ... nie tak mosiężną![]()
Gadżety pocztowe urokliwe, choć może ta wrzutka najbardziej dokumentacyjna, mniej "fotograficzna". Cykl o kontynuację się prosi!
Ten telefon i ta trąbka... Super.
Zerknęłam też na ostre narzędzia, brrr... Jak można się było tego nie bać?
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||