cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przyjemne te kiczyki - je ze względu na pracę wszystkie wschody przepracowywuję ew. przesypiam - zazdroszczę...
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.10.12 o 22:42 Powód: pisownia
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
I tak i nie. Najgorsze jest to, że jak obrobisz zdjęcie i je wrzucisz na forum albo pokażesz komuś, to zaczynasz się zastanawiać co można było zrobić lepiej. To ja tak mam prawie z każdym zdjęciem, bo już jak wywołam raw-a, to zaczynam mieć wątpliwości, czy wyszło dobrze. Przerąbane![]()
The question is, who cares?
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Ładne kadry te ostatnie, ale obróbka zdjęciom faktycznie nie pomogła.
Za to cerkiew w Koniecznej pięknie pokazana.
Bardzo ładne. Przed świtem mi się najbardziej spodobało. Lubię takie kolory.
Dzięki Maćku
Zauważyłem ciekawą kolorystykę - w ciągu minut kolory świtu przechodziły od magenty do żółci. Każda sekunda dawała inne światło, inne kolory.
Dwa dni później już w pracy musiałem być, a była piękna ławica chmur. Mgły właściwie.