cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
mniemam że sentencja z mostem użyta z premedytacją![]()
mgiełki w pytę że tak się określę
choć foty jakoś specjalnie mnie nie zachwyciły - te z wiślanego wątka jakieś bardziejsze są![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Bo to pewnie taka metafora w wykonaniu autora była. Kartonu na zdjęciach nie ma, więc nie było tak źleChyba że to rekonesans
Pierwsze i ostatnie najbardziej mi się z tej wrzutki podobają.
The question is, who cares?
faktycznie - ostatnie najlepsze, ale trójeczka - aż kusi żeby ją filtrem CzaRmaXowym potraktować (proszę wybaczyć za nieudolną próbę podrabiania Mistrza)
DobreI nie jest wykluczone, że taki obrazek kiedyś zobaczymy. Gwiazda Betelgeza może w każdym momencie (co w skali astronomicznej oznacza za dziś lub za sto tysięcy lat) wybuchnąć i zaświecić jako supernowa, co przez kilka tygodni da na niebie, nawet podczas dnia obiekt jasnością niewiele ustępujący naszemu słońcu.
Łoooo...fajne Adaś !! Szczególnie 1,2
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Łooo, dawno tu nic nie było. Piękna wstawka. Kopki super, ławeczka i okno w oknie miodzio![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||