Bardzo fajne wrzutki. Mnie urzekło to pierwsze z kometą. Jelenie też ok. ale to nie to samo co leśne rykowisko. Pozdrawiam
Bardzo fajne wrzutki. Mnie urzekło to pierwsze z kometą. Jelenie też ok. ale to nie to samo co leśne rykowisko. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Zdjęcia z jeleniami bardzo fajnie wyszły. Komata zresztą teżMuszę poczytać, bo też nic o niej nie słyszałem.
A most nad Brdą ? Nowy ???
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ten, tego... Most o którym piszesz jest mi delikatnie mówiąc obojętny. Może i ładny, ciekawy ale dla układu komunikacyjnego miasta Bydgoszczy ma on pośrednie znaczenie a koszt jego budowy wraz z estakadą jest ogromny (jakieś 200 mln zł). Miasto ma za to problem z przejazdem na trasie dk 5 północ-południe. Poprzedni prezydent chciał budowy ekspresówki przez centrum miasta (polonista - wiedział lepiej) i tak długo o to walczył z GDDKiA (ci chcieli budowy obwodnicy), że w efekcie nie mamy ani jednego ani drugiego
Dodatkowo patron mostu... Przemilczę.
Nie mam zdjęć z tej budowy. Trochę z racji zawodu już się naoglądałema trochę z powodu tego, że pracuje poza miastem, mieszkam na jego obrzeżach i kursuje często po pracy również poza miasto. W centrum bywam kilka razy do roku
![]()
Ale przemyślę sprawę. W tym tygodniu reguluję ciśnienie w mojej wewnętrznej hydraulice bo zaczęło wariować i siedzę w domuMoże wybiorę się popołudniu i złapię nastój wielkiej budowy o złotej godzinie, a co.
Czyli już wiem. Pytałem, bo dzisiaj w telewizorni z wielką emfazą o nim opowiadali i pokazywali.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Byczki super. Że Cię tak nie pogoniły jak się skapowały, że je fotografujesz
A te komety to Wy tam w Bydgoszczy codziennie macie?![]()
The question is, who cares?
Ostatnio edytowane przez adambieg ; 19.03.13 o 11:09
Tą kometę to fajnie ci się udało "złapać". Ja się kilka razy "zasadzałem" na nią i tylko mnie kark bolał.
E-PL5, mZD 14-42, mZD 40-150, mZD 12-50, mZD 45 1.8, OM 50 1.8
Foty z kometa fajne, ostatnia wrzutka zakupowa swietna,
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO