E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wiślana seria bardzo udana.
Nasz czujny klubowicz-promotor zasugerował by przenieść wątek do działu "Ocena zdjęć", co niniejszym czynie.
Wisła urokliwa niewątpliwie bardzo... świetnie zrobione foty..
Taką Wisłę widziałem kiedyś tylko w okolicach Połańca. A jakie sumy i sandacze tam był !!!![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dziękuję czujnemu klubowiczowi-promotorowi za przeniesienie do działu wyżej. Nie wiadomo czy to lepiej czy gorzej![]()
Wszystkim dziękuję za odwiedziny i zapraszam do kolejnych odwiedzin.
Ostatnio wzięło mnie na robienie panoram, oczywiście z ręki i sklejane ICE. Leniuch ze mnieNiedługo zrobię kolejne podejście do Hugina (ściągnąłem poradnik Zbyma) i mam nadzieję, że w długie jesienne wieczory w końcu się nauczę.
1. Widok mostu w Fordonie
2. Z Kasprowego
3. Z górki w Przysłopie
4. Okolice Zamku Bierzgłowskiego
![]()
Ostatnio edytowane przez adambieg ; 8.10.12 o 08:01
Z Huginem pytaj, jak coś będę mógł to pomogę.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Całkiem ciekawie wyszły Ci te panoramki. Zwłaszcza ta pierwsza z mostu 180 stopni. Fotograficznie najbardziej spodobały mi się 2 i 3.
ICE całkiem dobrze składa, robiłem i Hunginem i wieloma innymi programami i zostałem przy ICE, wszystkie w moim wątku nim właśnie składane są.
Panoramki fajne.
Podobają mi się 2 i 3.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Jak dla mnie 2,3 oraz 4![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO