Dzięki za odwiedziny i komentarze. Tym razem trochę depresyjnych klimatów ze stolicy, z jej perełką architektoniczną w roli głównej. Dla mnie ten budynek jest piękny, z każdej strony wygląda przygnębiająco. To lubię
177.
178.
179.
180.
181.
182.
Dzięki za odwiedziny i komentarze. Tym razem trochę depresyjnych klimatów ze stolicy, z jej perełką architektoniczną w roli głównej. Dla mnie ten budynek jest piękny, z każdej strony wygląda przygnębiająco. To lubię
177.
178.
179.
180.
181.
182.
Ostatnio edytowane przez epicure ; 19.12.13 o 23:33
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Kurde,podoba mi sie ta seria.Ramka,rogi,tonacja(cztery pierwsze),obrobka,z obrazem wszystko sie ladnie uklada w calosc.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Zdjęcie 181. jest interesujące. Chociaż po namyśle 178. też ma coś intrygującego w sobie.
Fajna wrzuta, mój faworyt to 181.
Rolleicord, Canon
flickr
Mi się ta wrzuta nie podoba(powiedzmy, Kongresowa jest OK) - dość typowe zdjęcia, niemal turystyczne. Wszystko stereotypowe strasznie.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
W zasadzie w Warszawie byłem tylko turystycznie i miałem tylko chwilę czasu, żeby zobaczyć właśnie to, co oglądają turyści. Obiecuję, że następnym razem przebiorę się za bezdomnego, wniknę w środowisko narkomanów i będę robił zdjęcia w kanałach, w których podobno mieszkają. Będą to fotografię, jakich nikt nigdy nie robił, a ja pośmiertnie wygram World Press Photo![]()
Dzięki za opinie![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
180 i 181 kapitalne !!!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nie lubię Warszawy, dwa ostatnie zdjęcia podobają się.
pzdro
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300