Trójeczka (to z wiolinkami) - świetne.
Pozdrawiam.
Trójeczka (to z wiolinkami) - świetne.
Pozdrawiam.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Oj tam, oj tam...chicalabym lepiej. Ja tego az tak bardzo pospolicie nie odbieram, bo za kazdym razem kiedy schodze pod wode odkrywam cos nowego.
"Tam" sie zawsze dzieje cos ciekawego, nowego....inna sprawa to uchwycic te chwile.
---------- Post dodany o 23:21 ---------- Poprzedni post był o 23:20 ----------
Wita, dzieki za wizyte. Ciekawe, bo mnie tez sie to skojazylo z kluczami wiolinowymi
---------- Post dodany o 23:26 ---------- Poprzedni post był o 23:21 ----------
Witaj Andrzeju.Ostatnio na forum pojawiam sie i znikam..... to prawda. Nie pisze zbyt wiele, ale ogladam sporo.
Ciesze sie, ze cos ci sie spodobalo.
Pozdrawiam serdecznie.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Cześć AgusiuPodwodne to to co nigdy nie dostąpię... astma. A foty dajesz miodne.
No widzisz, wariaty jesteśmy. Dziś sobie specjalnie urlop wziąłem aby na Rotundę wleźć, bo jutro ma lać. W lesie za specjalnie nie jest - po zeszłotygodniowych deszczach dużo pięknego tłuściutkiego błotka
Czekam na jeszcze.
...
BTW - Marysia przeczytała Twoją stopkę i mooocno się uśmiała.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Wspaniałe hobby i wrażenia, swietne fotki tylko tak można to skomentować.
Pozdrowerki
Hej daj znać jak następnym razem Cię przywieje ! Do Cabo de Palos mam żabi skok !
Super że znowu wątek żyje, brakowało mi tych zdjęć.
Mam to szczęście ze znowu wróciłem "do siebie", woda zimna jeszcze a stypendium nie starcza na piankę ale to jest silniejsze od zdrowego rozsądku i jak tylko mam czas też jestem w wodzie![]()
Czesc Bodzio.
No widzisz, kazdy z nas ma jakies zboczenie.....ja nurkuje w zimnej jeszcze jak cholera wodzie, a ty bierzesz urlop aby wlezc na Rotunde...
Masz szczescie, ze Marysie sie tylko usmiala po przeczytaniu mojej stopki, bo jak zacznie sie do nie stosowac to uwazaj wacpan!!!
Pozdrowienia dla obojga.
Mua!
---------- Post dodany o 13:25 ---------- Poprzedni post był o 13:23 ----------
Lola, nawet kiedy myslisz, ze mnie nie ma ja i tak jestem
Przybywa mi zajec i nowych hobby ( tych z mojej stopki tez) to sie dwoje i troje.
Brak mi na wszystko czasu...jak zwykle.
---------- Post dodany o 13:29 ---------- Poprzedni post był o 13:25 ----------
Hej! Nie widzialam, ze wrociles, bo bym sie odezwala
Nastepnym razem dam znac.
Jak woda bedzie cieplejsza wybieram sie tam z kumplami na caly weekend, a tym czasem tak jak ty.....klekocze zebami z zimna, ale jak tylko mam czas to pod wode!
Trzymaj sie!
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Dalmatyńczyk na 2!Do tego 3 i 4.
Piękne te stwory podwodne, szkoda, że tak daleko i na dodatek trudno dostępne.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Z poprzedniej serii 2 i 5. Z ostatniej 1 i 3 najbardziej wpadły mi w oko. Egzotyczny świat nam pokazujesz.