Motylki fajne. 2071 super za kolory.
Motylki fajne. 2071 super za kolory.
Piekne oblechy fuj fuj fuj
Ostatni zielony żelek najsympatyczniejszy model jak dla mnie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Aż dziw, że tyle tego różnego "tałatajstwa" żyje wokół nas. Ja co najwyżej widzę komary, muchy itp.
Dzięki za komentarze - jak się przyjrzeć, to całkiem sporo różnego owadziego i pajęczego drobiazgu kreci się wokół nas - tylko zwykle ich nie zauważamy.
W dzisiejszym odcinku - kolejny Dawid i Goliat - spotkanie mrówki z kwietnicą (albo jakąś kruszczycą - są bardzo do siebie podobne i na podstawie zdjęcia często nie da się ich od siebie odróżnić):
2075.
- w chwilę później - chrząszcz został sam, mrówka sobie poszła:
2076.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Spotkanie Dawida z Goliatem bardzo fajne!
Mocno urokliwy ten egzemplarz
Tak na marginesie: czy rozważał już ktoś zmianę tytułu tego wątku na "Macro - prace Wyszomira"?![]()
Wątek jest otwarty dla wszystkich - i kiedyś nawet jeszcze kilka osób swoje zdjęcia wstawiało. Ja do niego trafiłem gdy już od pewnego czasu funkcjonował i na pierwszych (chyba nawet kilkudziesięciu pierwszych) stronach wątku nie ma ani jednego mojego zdjęcia. Fakt, że ostatnio nikt inny się tu zdjęciami nie chwalił - być może dlatego, że dla miłośników przyrodniczego makro zima to martwy sezon.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)