Zaległości sobie nadrobiłem, górskie wrzuty z dużą przyjemnością się ogląda, fajnie takie inne podejście zobaczyć, zero nudy, fajne kadry, będzie co pooglądać mam nadzieję jeszcze.
Zaległości sobie nadrobiłem, górskie wrzuty z dużą przyjemnością się ogląda, fajnie takie inne podejście zobaczyć, zero nudy, fajne kadry, będzie co pooglądać mam nadzieję jeszcze.
Oj to chyba będzie wszystko z tematu górskiego. Może coś jeszcze znajdę, ale jakoś wielu zdjeć nie przywiozłem. Pogoda była średnia a jak już zrobiła się dobra to musiałem wracać do Warszawy...
Ostatnie dni ładnej jesieni, chyba
168,169,170
Ostatnie dwie wrzuty klimatyczne. Najlepiej podoba mi się ostatni zdjęcie z przedostatniej wrzuty.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Fajne dwie ostatnie wrzutki. Wyróżnię 166 i 169.
Dzięki. Ta ostatnia to taka "na szybko". Fajnie dzisiaj wiało![]()
z ostatniej wrzutki wchodzę w to pierwsze z uwagi na świetlistość.... i wchodzę na bosaka![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
chyba ju z się do gryp i innych bakcyli zdążyłam przyzwyczaić i ciężko mi sobie wyobrazić życie bez nich.na przełomie września i października właziłam na bosaka do morza, żeby sfocić fajne wzorki na tafli i jedna taka zaraza się przeczepiła do mnie na stałe, więc może teraz szuka towarzystwa z trawki?
![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Rzadko robię takie zdjęcia, ale tym razem nie mogłem się powstrzymać. Miałem akurat aparat pod ręką to jedno strzeliłem. Nie jest idealne, ale mam nadzieję, że Wam się spodoba
171