z bagiennych 2 BW a z koloru 5 i 6...kwitnąca gałązka w BW też przyjemna, nie sądziłem że kwiaty będą tak ładnie wyglądać.Pani z pieskiem na bardzo...mimo że reklamowe jak mówisz...
z bagiennych 2 BW a z koloru 5 i 6...kwitnąca gałązka w BW też przyjemna, nie sądziłem że kwiaty będą tak ładnie wyglądać.Pani z pieskiem na bardzo...mimo że reklamowe jak mówisz...
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
dwa pstryki z ostatniego psiego spaceru - tym razem okolice parku w Natolinie. przez sekunde bylo calkiem fajne swiatelko i zmusilem swoje dziewczyny do lazenia po lace. nic genialnego, ale wrzucam
1, 2
ponizej kilka strzalow z wczorajszego nadwislanskiego wschodu slonca, ktory delikatnie mowiac byl raczej slaby. trudno co robic, wstalem sobie. jutro znowu zaliczam rowerem Kampinos. jak "cos ciekawego" ustrzele to zapewne wrzuce na forum
3,4,5,6,7,8
wrzucam zdjecia z "wycieczki rowerowej" Dabrowa -> Sierakow -> Cmentarz w Palmirach (zielony szlak) -> Dabrowa (czerwony szlak). tym razem kleszcze nas nie atakowaly, ale komarow jest wiecej niz tlenu w powietrzu. wyszlo troszke ponad 50km po piachu i bagnach. fajnie bylo
1,2,3,4,5 (1 i 3 OM 135mm f2.8, reszta ZD14-54)
najogólniej rzecz ujmując kolory zdecydowanie bardziej mi się podobają niż B&W
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
wrzucam pstryki z ostatniej rodzinnej imprezy. znowu BW, ale jakos lubie. pierwsze zrobilem ZD 9-18mm, pozostale dwa 14-54
1,2,3