Piękne i pomysłowe ujęcia, aż miło popatrzeć.![]()
Piękne i pomysłowe ujęcia, aż miło popatrzeć.![]()
Może mam zmęczony wzrok, ale wydaje mi się, że te ostatnie z postu 116 są... lekko przytłumione. Mówiąc krótko, biele nie świecą, a miejscami jasne tony zostały "ścięte", tworząc plamy zamiast przejść tonalnych.
świetne fotki...ale jedna rzecz zwróciła moją uwagę !! i chciałbym żebyś o tym pamiętał !! i nie chodzi mi o technikę ale ogólny odbiór !!
Zamek zamkiem...piękna sceneria ale momentami mam wrażenie że przytłumiła ona najważniejszy element fotek-parę młodą
najbardziej podoba mi się bonusowa fotka z sesji![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Generalnie OK, ale mnie bardzo drażni "waląca się architektura" - przykłady na 102 i 104, po wyprostowaniu będzie na pewno lepiej.
I dodatkowo przy tych właśnie kadrach zadbałbym o perfekcyjną symetrię.
Szkoda że 102 nie jest zrobione w pionie, brakuje mi większej ilości dołu.
Nie rozumiem też dlaczego na 101 Panna Młoda jest taka nieostra.
Ostatnio edytowane przez tymczasowy_ ; 5.06.12 o 12:10
93 i 99 są moimi faworytami
szczerze to tu mnie chyba nie było
przeglądnęłam kilka wrzutek wstecz i naprawdę kawał kapitalnej roboty odwalasz !!
super zdjęcia i pomysły
nie przesadzone i ze smakiem
a 90 mnie osobiście też się bardzo spodobała (ale żebyś źle nie zrozumial - nie było to jedyne zdjęcie które wywarło na mnie pozytywne odczucia)
działaj dalej młodzi na pewno są zadowoleni
---------- Post dodany o 00:31 ---------- Poprzedni post był o 00:10 ----------
ech a miałam spać - zrobiłeś chłopie postępy jak stąd za ocean
przeglądnęłam całość - super się ogląda - naprawdę
a tymczasem dobranoc
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Witaj,
mam pytanie natury technicznej - wiem że post z zeszłego roku, czy wtedy było jakieś NORMALNE wejście do tego kościoła?
Pojechałem tam wczoraj i co? katastrofa - wszystkie okna zamurowane, jedyna dziura była jakieś 3m nad ziemią, jak już się tam wdrapałem to pooglądałem tylko z tej dziury bo strach wchodzić na zbutwiałe schody i resztki drewnianej konstrukcji; a skakać w dół nie miałem ochoty...
no nie wierzę że panna młoda wchodziła do środka tak samo jak ja... chyba że przebrała się w środku
pozdrawiam
Hołek
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Zdjęcia odlotowej pary bardzo mi się podobają, ... szczególnie te przy balonie, jak dla mnie najlepsze jest 110.
![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
witajcie,
wpierw chciałem podziękować Gulasz'owi za komentarz.
Bardzo mi miło & dzięki jeszcze raz!
W tamtym roku otwór wejściowy był na wysokości pasa. Byłem w Żeliszowie ze 3 tygodnie temu i jest tak jak mówisz. Teraz wchodzi się na wysokości 3-4 metrów nad ziemią. Ostrzegałem ostatnią parę młodą, że jadąc do Żeliszowa wejścia mogą być zamurowane lub będzie ciężko się w bić do środka. Na miejscu szybko znalazłem wyjście z sytuacji: poszedłem do okolicznych domów i pytałem mieszkańców o drabinę (za flaszkę weselną dają bardzo chętnie).
Mimo ułatwień wejść jest ciężko, ale jak bardzo chcesz mieć zdjęcia, to dacie radę. Nam BARDZO zależało na zdjęciach i nie chcieliśmy jechać ponad 100km na darmo, dlatego weszliśmy bez najmniejszego narzekania. Oczywiście młodzi przebierali się w środku, nie ma innej opcji.
Macie bonusa z tej sesji:
PS: Padające smugi światła są naturalne, w sesji z tamtego roku światełko rzeźbiłem w photoshopie
114
Dzięki Rol6! Też bardzo je lubię. 110 jest póki co reprezentantem mojej stronki i pojawia się jako pierwsze na stronie głównej
pozdrawiam!