fajowskie
bo najważniejsze są dobre wybory![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Q-fa! Trzecią niedzielę łażę. Nic nie trafiłem.Masz farta
Dwa miechy wisi przy oknach karma dla sikorek. Jak myślisz ile przyleciało? Sprzedam ją na alle jako nieuzywaną...
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 15.02.15 o 15:05
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Lubi, lubi tylko myślę, że duży wpływ na brak ptaków przy wywieszonym pokarmie ma kot. Bardzo lubi paczać przez okno...
---------- Post dodany o 16:35 ---------- Poprzedni post był o 16:31 ----------
Arek, następnym razem idę z Tobą. Teraz byłem i widziałem 4 sarny (ale daleko bardzo), dzięcioła, zdechłe coś i żula...
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
U mnie na sklepowa kulke sikorka jedna sie przywabila. A co odpadnie podczas dziobania to kos doje![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Moja sklepowa kulka wisiała na oknie - nawet padżonk się nie zainteresował. Powiesiłem na drzewie przed domem też nic. Wiosenne burze ją rozpuszczą...
---------- Post dodany o 13:52 ---------- Poprzedni post był o 13:51 ----------
Żul tez leży :] Idziemy z Reksem i Ahuttą rano w niedzielę? Popołudniu ostatnio sarnina się przechadzała. I to w porze obiadowej, I to tyle co z chałupy wylazłem... Nieco przepłoszona bo zwyrodnialcy z psami po polach hasają :]
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 18.02.15 o 14:54
---