|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez henry1 ; 11.11.13 o 23:02
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Straszne widoki pokazujesz na tych fotografiach. To niezwykle przykre, że taki rozkład dotyka całkiem spore, bądź co bądź, miasto w centrum wcale niebiednego województwa. Aż się nie chce wierzyć, że tak może wyglądać główny dworzec.
A tak mnie naszło i zamierzam jeszcze trochę tego mojego miasta pokazać. Też mnie to smuci. Bardziej zawodowo niż prywatnie, ale tak czy siak jest to moje rodzinne miasto.
The question is, who cares?
A mnie to dziwi - tak serio serio dziwi...
ale PKP remontuje teraz dworce na niemal całej trasie Przemyśl Wrocław
naprawdę zrobili już kawał dobrej roboty.. choć końca nadal jeszcze nie widać..
obiecują że Kraków-Rzeszów będzie się robić w 1.5h teraz to prawie 4 się jedzie koleją
może i na inne stacje przyjdzie kiedyś czas
zdjęcia dobre choć straszą
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jestem zaskoczony widokiem dworca. Byłem tam kilka razy, bardzo dawno, teraz bym tego miejsca nie poznał.
Fajnie, że to pokazujesz.
Dzięki.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajnie, że wpadliście. Kto wie może kiedyś coś się zmieni i dworzec wyremontują. Zobaczymy. Na razie specjalnie perspektyw nie ma, bo Bytom nie jest atrakcyjny jeśli chodzi o inwestycje i jakikolwiek rozwój. Żeby było śmieszniej we wrześniu w GW był artykuł opisujący jak PKP na dworcu w Katowicach chwali się, że przebudowuje dworce w Polsce, w tym Bytomski. Hasło przewodnie to "Robi się". Może i tak, tylko nie wiadomo co się robi i gdzie się robi.
W serwisie "Nasze Miasto" można znaleźć taki futurystyczny projekt przebudowy całego dworca.
Wgląda ciekawie, jednak patrząc na ten obrazek i na to jak się miasto "rozwija", to przypomina mi się taka stara rycina, na której ktoś pokazał jak wyobraża sobie leżący po sąsiedzku Radzionków w XX wieku - kamienica, kolejka napowietrzna, jakiś sterowiecMuszę tego poszukać. Jak znajdę to wrzucę.
The question is, who cares?
Zainspirowałeś mnie. Strzeliłem Zagórzany, dorobię Gorlice i pokażę upadek![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||