Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
W ostatnim co się tak podobawidzę na niebie jakieś odbicie - jakby gałęzie i liście drzewa. To było z samochodu ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bogdan Ty tak poważnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A gdzie Ty tam niebo w tym ostatnim widzisz? No chyba że o innym zdjęciu gadamy...
Żurki słyszałem z odległości około kilometra. Były na polanie między lasami więc klangor podbity na maksa od ścian drzewCieszę się że się podobają bo dużo wysiłku włożyłem w to, zeby ich nie spłoszyć i sfotografować
---------- Post dodany o 13:15 ---------- Poprzedni post był o 13:11 ----------
z miejsca gdzie je robiłem chyba jedynie mocniejszymi terenówkami można dojechaća ja mam opla astrę
Leżałem na brzuchu z twarzą w trawie we mgle więc rosa drażniła mnie niemiłosiernie. do tego siata maskująca na plecach. mniej więcej tak to wyglądało
pozdr
witam.dzisiaj na szybkiego jeden kadr Drogi Mlecznejpo żmudnej postprodukcji, godzinnych przemyśleniach i 10 wersjach tego ujęcia myślę, że tutaj nie jest źle. a tymczasem jadę na Perseidy. pozdrawiam
dla mnie git - ale ja leszcz jestem i totalnie nie ogarniam astrofoto![]()
więc większość tych zdjęć mi się podoba![]()
udanych łowów![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Kurde, wkurza mnie tylko a krzywizna, rozumiem, że potrzebna jest szerokość, ale nie trawię tych pokrzywionych zdjęć. Samo niebo cudowne.