Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No one były oblężone przez "łokciowatych" . Kurka wodna jaki ten naród potrafi być pazerny. Niektórych gości to by trzeba bejsbolem przesunąć, żeby fotkę zrobić pozwolili.![]()
Witam.
Tak co by watek nie zamarł, mała powtórka z historii Łodzi. Fotka z Muzeum kinematografii przedstawia uliczki i kamienice starej Łodzi.
Zdrowych i wesołych świąt życzy Wam wszystkie BIKER
Pozdrowerki
Normalnie myślałem, że Cię zamroziło. Bardzo udane zdjęcie
Ja wiem czemu zaginałeś. Obrabiałeś te laski z targów........................w Gimpie hehe. Tylko mam nadzieję, że cycków im za bardzo do linii prostej nie doprowadziłeś
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nie CzaRny one mają wszystko w sam razinaczej nie traciłbym czasu na foty.
A w wolnych chwilach się.......bawię
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 30.03.13 o 12:43
Canonmen ale inaczej.![]()
Ciekawe co wacha...?
Fajny facio![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
ten kolo z ostatniej miniaturki fajnie się prezentował na tych fotach które tu powrzucałeś![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Witaj Ulu, pięknie dziękuję za odwiedziny.
Mam więcej zaraz coś przygotuję.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 31.03.13 o 23:52
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|