z ostatniej serii to pierwsze do mnie gadatylko chyba troche swiatla z przodu braklo..
pozdrawiam
z ostatniej serii to pierwsze do mnie gadatylko chyba troche swiatla z przodu braklo..
pozdrawiam
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins
Pierwsze z ostatniej serii najbardziej przypadło mi do gustu. Na trzecim warto by użyć filtra polaryzacyjnego.
Pierwsze tak!!!
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Filtra niestety na 7-14 nie miałem, a jak zobaczyłem co focę, to zapomniałem zupełnie o 14-42 na którym filtr był![]()
Mi też pierwsze przypadło najbardziej, ale...
Nie podoba mi się to błoto na pierwszym planie, może dałoby się inaczej skadrować![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja je zostawiłem, bo to integralna część całości krajobrazu nad rzeką.
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins
Zanim przygotuję ostatnie fotki znad Biebrzy kilka kadrów wieczornych z łódzkich ulic i dworca na Widzewie. Zachęciły mnie wieczorne fotki z wiaduktu, więc poszedłem na kolejny eksperyment. A że pod wiaduktem na Widzewie mkną samochody i tramwaje, a na wiadukcie pociągi, za jednym zamachem miałem dwa rodzaje kadrów. Potem mnie poniosło na dworzec.
Na początek kadry z wiaduktu.
Widzę zafascynowały Cię zdjęcia przejeżdżających pojazdów widziane z wiaduktów a mnie z kolei przemykające pojazdy w nocy tuż przed obiektywem![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Powoli rozszerzam temat z pociągów na samochody i tramwaje. Ale pociągi to jeszcze temat nie opanowany, więc wymaga "dogrywki".