Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witam kolegów.
Heniu dzięki za korektę, fajnie to wygląda. Fotki zostały przerobiona przez program Machinery hdr. Ja tylko wybrałem jeden z presetów który mnie się spodobał, ale propozycji było kilkanaście. Mam tylko wersję próbną, która pełnego wymiaru nie generuje i zmniejsza do 1280x960. Poza tym wiem, ze orginalne jpegi mają krzywą perspektywe bo aparat zadzierałem do góry. Bawiłem się troche w poprawki, ale na razie z kiepskim skutkiem.
Fajnie że sam obrazek się Wam podoba i dziękuje za wizytę.
Pozdrowerki
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bezdyskusyjnie masz rację. Mnie trochę kusi poprawianie tych fotek, prostowanie etc. ale wieżcie mi czasu i nocy już na to brakuje. A od rodziny zbieram baty za to że "odpływam" od rzeczywistości przy tych "cholernych" zdjęciach.
Taka tego cena, a ja i tak swoje
Pozdrowerki
doskonale to rozumiem
mi też ostatnimi czasy czasu brak na foty![]()
i zaległości w wysyłaniu ich znajomym się porobiły jak stąd do Hamryki
ale cóż życie
zdjęcia kolorowe super
wersja z ciemno-niebieskim niebem IMO lepsza![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zmienimy troszkę tematykę. Kilkanaście dni temu, gdy jeszcze można było podziwiać jesienne plenery, pograsowałem trochę po lesie z małym nowym nabytkiem dla córek Oleczkiem VR-340. Ale zapomniałem, ze fotki zostały na karcie. Dziś je sobie pooglądałem i chce kilka pokazać, bo to małe cudo też nieźle foci.
Oj dopisało mi w tym roku szczęście w polowaniu na światło.
Nic jeszcze nie ruszałem z poprawką tch fotek. Bateria w moim Olku sie ładowała więc porwałem malucha, ale nie przestawiłem wielkości fotek i zapisały się w rozmiarze 2560x1920.
Nie widzę Twojej wersji Heńku.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||