na mieście mówią, że forum też wycina exif jeśli fota jest cięższa niż 1 MB
na mieście mówią, że forum też wycina exif jeśli fota jest cięższa niż 1 MB
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak takimi ciekawymi kadrami można się pobawić to grzech nie skorzystaćja bym to widział tak...
OM-D E-M10 14 - 42 mm 1:3.5-5.6 EZ
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Z Londynu do Pekinu przez Tajlandię, Malezję i Singapur
No brawo Waszmosci, jestem pod wrażeniem. Dawaj dalej![]()
Janusz w koncu to Twoje foty i Twoja jest robota... ewentualna obrobka i wrzutka a forum ocenia i doradza![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Szczerze mówiąc WB u Zibiego lepiej mi podchodzi niż na poprzednich fotkach z pedrosa. Nie widziałem obróbki Bikera tego zdjęcia więc mogę tylko podejrzewać, że to zasługa postprodukcji.
G5 | S19/2,8 | S30/2,8 | S60/2,8 | MZD 25/1,8 | MZD 45/1,8 dwa kity | nissin i40
Ładna fotorelacja z zawodów lekkoatletycznych. Gratuluje zakupu obiektywu.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Witam.
Muszę odpowiedzieć.
Kolba obiektyw 50-200 nie jest mój, ale bardzo się cieszę że go mam i mogę się nadal bawić, co zaraz udowodnię.
Kiedy w Łodzi w siatkę grają,
moje panny swój dzień mają,
więc mnie, dla zajęcia,
namówiły na mecz i zdjęcia/
A w tym temacie ja nie odmawiam.
1. Pszczółka z Bełchatowa.
I tak to się zaczęło.CDN
a potem.........
2.Tylko atak.
3.Blok i aut.
![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 20.02.16 o 02:04